A-G-facility B.V.

Facilitaire dienstverlening, de onmisbare pilaar in je organisatie

A.G. Facility B.V. Facilitaire dienstverlening.

De facilitaire dienstverlening van A.G. Facility gaat veel verder dan alleen schoonmaak en hygiëne. We streven ernaar een prettig gevoel achter te laten bij je bezoekers, medewerkers en partners. Jouw werkplek is onze grootste zorg. De diensten die we leveren zorgen dan ook voor een unieke beleving van een hygiënische omgeving. A.G. Facility zorgt ervoor dat de facilitaire dienstverlening ondersteunend is aan de belangrijkste taken van je organisatie.

Facilitaire dienstverlening, de onmisbare pilaar in je organisatie.

Als facilitaire dienstverlener willen we alleen het beste resultaat leveren. Dat is niet mogelijk als we geen duidelijk beeld hebben van de behoeften van een organisatie. Vooraf gaan we uitgebreid met je in gesprek om je wensen goed in kaart te brengen. Daaruit stellen we een helder facilitair plan op waarin alle afspraken worden vastgelegd. Dat hygiëne zo belangrijk is, is niet vreemd. Een schoon kantoor zorgt ervoor dat je werknemers actiever en gemotiveerd te werk gaan.

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, winkelpand, horecagelegenheid of hotel. Onze facilitaire dienstverlening is de onmisbare pilaar die je organisatie draaiende houdt. Daarom werken we alleen met speciaal opgeleide en gecertificeerde facilitaire dienstverleners. Mensen die weten hoe ze hun werk met succes moeten uitvoeren en zorgen voor het beste resultaat. Wekelijks of dagelijks, we zorgen te allen tijde dat je werkplek hygiënisch en fris is.

Wil je weten hoe A.G. Facility je kunt helpen met facilitaire dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. We leggen je graag uit hoe we je kunnen ondersteunen en de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunnen toepassen op je organisatie.

Naast facilitaire dienstverlening, leveren we ook beveiligingsdiensten. Zo kunnen we er niet alleen voor zorgen dat je geconcentreerd je werk kan doen, maar ook op een veilige en vertrouwde manier. Om meer te weten over onze veiligheidsdiensten bezoek je de website van A.G. Security.

A-G-Facility B.V.

Facilitaire diensten inhuren

Beoordeeld met en 9/10

Facilitaire diensten

Facilitair_zorg

Facilitaire diensten in de
zorg

Hygiëne is een wezenlijk onderdeel van de kwaliteit van zorg en heeft direct effect op patiëntveiligheid, beleving en tevredenheid. Het creëren en behouden van een veilige, schone omgeving staat dan ook centraal in onze aanpak.

Facilitair

Facilitaire diensten in en rondom gebouwen

A.G. Facility draagt zorg voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteiten van een organisatie op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Van schoonmaak tot koffie en alles daartussenin.

AG Security Logo klein

A.G. SECURITY B.V. Landelijk opererend beveiligingsbedrijf

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste facilitaire diensten op maat

Facilitaire diensten nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.