A.G. Security B.V.

Evenementenbeveiliging zoals je dat verwacht

Evenementenbeveiliging

Een evenement is pas geslaagd als je bezoekers er een goede tijd beleven. Daarbij is de sfeer van het event vanzelfsprekend de belangrijkste factor. Voor evenementenbeveiliging ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een festival, een congres of een ander type event, voor ons staat het bewaken van de rust en de sfeer centraal. Hoewel we op de achtergrond opereren zijn we nauw betrokken en paraat. Zo kunnen we snel schakelen wanneer de situatie dit van ons vraagt.

Evenementenbeveiliging zoals je dat verwacht

Onze aanpak is helder en laat niets aan het toeval over. Daarom kijken we ruim vóór het evenement of je alle noodzakelijke vergunningen hebt. Ook voor evenementenbeveiliging geldt dat alle vergunningen in orde moeten zijn. Wanneer de papieren gecontroleerd zijn stellen we samen met jou het beveiligingsplan op. Om ervoor te zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd, gaan we verder dan alleen het bepalen van een strategie. Evenementenbeveiliging vereist specifieke kennis van zaken die we gedurende de jaren hebben opgedaan. Elk evenement is nu eenmaal anders en vraagt om een andere aanpak.

Daarom weten we ook welke beveiligers het best passen bij de type bezoekers die worden verwacht op je evenement. Daarin maken we de juiste afwegingen en zorgen ervoor dat je zeker bent van de beste professionals. We brengen alle nooduitgangen goed in kaart en controleren of er genoeg EHBO-posten aanwezig zijn. Tenslotte onderhouden we nauw contact met eventuele nooddiensten voor spoedeisende hulp.

Kortom: we doen er alles aan om je evenement zo goed mogelijk voor te bereiden en te beveiligen.
Hulp nodig met het aanvragen van de juiste vergunningen? Laat ons jou helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed ondersteunen bij het aanvragen van de juiste vergunningen.
Beveiliging nodig in de zorg, in de havens van Rotterdam of van je eigendommen? Bekijk dan ook onze andere diensten of neem contact met ons op.

A-G-SECURITY B.V.

Evenementenbeveiliging

Evenementen

Opzoek naar een andere beveiligingssector?

Persoons
beveiliging

Persoonsbeveiliging met de hoogste discretie
en privé-chauffeursdiensten.

Haven
beveiliging

Onze beveiligers zijn in het bezit zijn van een ISPS-bewijs, het certificaat havenbeveiliger.

Object
beveiliging

Wij zijn er altijd om uw waardevolle object(en) te beveiligen.

Zorginstelling
beveiliging

De ervaring leert dat er bij beveiligen in de zorg veel meer komt kijken dan beveiligen alleen.

AG Facility Logo klein

A.G. Facility B.V. stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.