A.G. Security B.V.

Objectbeveiliging op jou afgestemd

Objectbeveiliging

In bijvoorbeeld kantoorpanden, universiteiten, overheidsgebouwen en winkels is het een komen en gaan van mensen. Je wilt dat je objecten veilig zijn en blijven. Met objectbeveiliging van A.G. Security ben je zeker van minimale risico’s van binnen- en buitenaf. Vooral als er niemand aanwezig is. Of dat nu ’s nachts, ’s avonds of in het weekend is, onze beveiligers garanderen 24/7 veiligheid aan jouw object.

Objectbeveiliging op jou afgestemd.

Het ene object is het andere niet. Daarom zijn onze beveiligers getraind voor de bewaking van elk type object. We zorgen ervoor dat er een risicoprofiel wordt gemaakt van jouw pand of object voor een aanpak op maat. Bijvoorbeeld door de beveiliging van je object als vaste post bij de receptie of balie in te richten, als cameratoezicht of als surveillance. De mogelijkheden zijn divers, daarom stemmen we in goed overleg de beveiliging af op je behoeften.

Onze beveiligers zijn niet alleen gespecialiseerd in objectbeveiliging. Ook zorgen ze voor een veilige beleving van je bezoekers. Naast het verzorgen van bewaking treden ze ook op als gastheer, BHV’er of controleur van in- en uitgaande goederen en personen. Of je nu iemand nodig hebt voor het surveilleren van een industrieterrein of voor alarmopvolging. We zorgen voor een veilig gevoel en garanderen zekerheid op kritische momenten. Ook hebben we ISPS-gecertificeerde beveiligers in dienst die we mogen inzetten in de haven.

Alertheid en gastvrijheid is waar A.G. Security om bekend staat. We zijn communicatief, proactief en weten hoe we moeten handelen wanneer de situatie hierom vraagt. We bieden zekerheid in kritische omgevingen, zodat jij je werk in rust en veiligheid kan uitvoeren.

Ook voor evenementenbeveiliging, beveiliging in de zorg en voor persoonsbeveiliging ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je weten hoe we de veiligheid kunnen bewaken op cruciale momenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

A-G-SECURITY B.V.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Opzoek naar een andere beveiligingssector?

Evenementen
beveiliging

Iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften.
Wij beveiligen op maat.

Haven
beveiliging

Onze beveiligers zijn in het bezit zijn van een ISPS-bewijs, het certificaat havenbeveiliger.

Persoons
beveiliging

Persoonsbeveiliging met de hoogste discretie
en privé-chauffeursdiensten.

Zorginstelling
beveiliging

De ervaring leert dat er bij beveiligen in de zorg veel meer komt kijken dan beveiligen alleen.

AG Facility Logo klein

A.G. Facility B.V. stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.