A.G. Security B.V.

Zorgbeveiliging met hart voor de zorg

Zorgbeveiliging

Zeker in de tijd waarin we leven, zien we dat agressie en onbegrip richting zorgpersoneel een steeds groter probleem wordt. Daarbij zorgt de huidige gezondheidscrisis voor een enorme druk op de zorg waarbij de gemoederen hoog oplopen. A.G. Security biedt meer dan alleen beveiliging. Onze zorgbeveiligers zorgen voor rust en stabiliteit in cruciale zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Ook leveren we een maatschappelijke bijdrage door GGZ-instellingen en daklozenopvangen te beveiligen.

Veiligheid

Begeleid wonen

A.G. Security zorgt voor een veilige, gestructureerde leefomgeving voor zij die het nodig hebben. Onze professionals garanderen de bewaking van je bewoners en begeleiders. Met de grootste zorg en detail voor je veiligheid.

Continuïteit

Beschermd wonen

Thuis is waar we ons het veiligst voelen. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zorgt A.G. security voor een veilige thuishaven door prioriteit te geven aan de bewaking van je instellingen.

Professionaliteit

GGZ instellingen

De beveiliging van de geestelijke gezondheidszorg is cruciaal voor onze samenleving. GGZ instellingen zijn vatbaar voor veiligheidsrisico’s. Onze bewakers minimaliseren deze risico’s en garanderen de veiligheid.

Vertrouwen

Daklozenopvang

Voor daklozen is veiligheid al geen vanzelfsprekendheid. A.G. Security komt op voor de mensen die aan hun lot zijn overgelaten. Door je opvangen te bewaken, beschermen we het geboorterecht van ieder persoon; veiligheid.

A-G-SECURITY B.V.

Zorgbeveiliging

Zorginstellingbeveiliging

Zorgbeveiliging met hart voor de zorg.

De beste zorg kan pas worden verleend als de veiligheid van zorgpersoneel gegarandeerd is. Daarom zetten we alles op alles om de rust te bewaken in je zorginstellingen. Zeker op plekken waar veel mensen of patiënten samenkomen kunnen er veel veiligheidsrisico’s optreden. Onze ervaring leert dat zorgbeveiliging meer is dan alleen bewaking. Om situaties te de-escaleren bieden we een luisterend oor en zorgen we voor vertrouwen. Jouw zorg is onze hoogste prioriteit. Dag en nacht.

Onze beveiligers zorgen voor een vertrouwd gezicht in de zorg. Zo rapporteren we ook aan zorgpersoneel om hen op de hoogte te houden van de veiligheidsrisico’s. Daarnaast zorgen we voor een duidelijk calamiteitenplan om direct te schakelen wanneer dit vereist is. Zorgbeveiliging gaat een stapje verder dan reguliere bewaking. Of het nu gaat om een daklozenopvang, een gerenommeerd ziekenhuis of een afkickkliniek, A.G. Security biedt veiligheid en zekerheid.

Al jarenlang zorgen we voor rust en stabiliteit in kritische omgevingen in Rotterdam en omstreken. En door onze ervaringen weten onze beveiligers hoe ze niet alleen met agressie moeten omgaan. Ook wanneer er sprake is van acute noodsituaties zijn onze professionals getraind om de juiste zorg te bieden. Krijg je bijvoorbeeld te maken met emotionele situaties? Dan zullen onze mensen er alles aan doen om je patiënten gerust te stellen. Je bent dus met zorgbeveiliging van A.G. Security zeker van de juiste aanpak.

Wil je ook meer weten over onze beveiliging in de havens, op evenementen, voor individuen of van je eigendommen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Opzoek naar een andere beveiligingssector?

Evenementen
beveiliging

Iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften.
Wij beveiligen op maat.

Haven
beveiliging

Onze beveiligers zijn in het bezit zijn van een ISPS-bewijs, het certificaat havenbeveiliger.

Object
beveiliging

Wij zijn er altijd om uw waardevolle object(en) te beveiligen.

Persoons
beveiliging

Persoonsbeveiliging met de hoogste discretie
en privé-chauffeursdiensten

AG Facility Logo klein

A.G. Facility B.V. stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.