A.G. Security B.V.

Persoonsbeveiliging die je met je leven kan toevertrouwen

Persoonsbeveiliging

Een regeringsleider begeleiden tijdens een belangrijke ontmoeting, een belangrijke advocaat beveiligen of een VIP beschermen op locatie. Persoonsbeveiliging vergt uiterste alertheid en paraatheid. Je moet goed voorbereid zijn op onverwachte situaties en snel kunnen schakelen. Onze beveiligers werken daarom in teams en zijn volledig op elkaar ingesteld, zodat niets ze ontgaat. Omdat er van ons werk levens kunnen afhangen, zorgen we ervoor dat je de scherpste beveiligers aan je zijde hebt.

Persoonsbeveiliging die je met je leven kan toevertrouwen.

We leven in een tijd waarin de spanningen vaak hoog oplopen. Conflict is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Journalisten, kroongetuigen, advocaten en juristen zijn vaak het middelpunt van de aandacht en vormen daarom een makkelijk doelwit. Dat geldt ook voor artiesten, regeringsleiders en andere personen van invloed. Door persoonsbeveiliging zorgen we ervoor dat de dreigingen voor deze belangrijke personen worden geminimaliseerd.

We schetsen daarom vooraf een uitgebreid profiel van zowel je cliënt als van de situatie. Op basis daarvan kunnen we namelijk een beveiligingsplan opstellen en de protocollen bepalen. Zo weten we vooraf van welke risico’s er sprake zijn, welke maatregelen we moeten nemen en hoe we ervoor zorgen dat je cliënt geen last ondervindt van onze aanwezigheid. Veel van onze beveiligers zijn goed in het toepassen van vecht- en verdedigingstechnieken. Daarom kunnen we je cliënt of jezelf optimaal verdedigen.

Een onveilig gevoel kan ervoor zorgen dat je je werk niet goed kan uitvoeren. Stress krijgt de overhand en dagelijkse zaken worden dan ineens grote uitdagingen. Onze beveiligers hebben vaker het verschil gemaakt. Met persoonsbeveiliging van A.G. Security ben je zeker van veiligheid. We zorgen ervoor dat je gewoon kunt blijven doen waar je goed in bent, zonder dreigend gevaar van buitenaf.

Ook voor beveiliging in de zorg, van je evenementen of van je objecten ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie.

A-G-SECURITY B.V.

Persoonsbeveiliging

persoonsbeveiliging

Opzoek naar een andere beveiligingssector?

Evenementen
beveiliging

Iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften.
Wij beveiligen op maat.

Haven
beveiliging

Onze beveiligers zijn in het bezit zijn van een ISPS-bewijs, het certificaat havenbeveiliger.

Object
beveiliging

Wij zijn er altijd om uw waardevolle object(en) te beveiligen.

Zorginstelling
beveiliging

De ervaring leert dat er bij beveiligen in de zorg veel meer komt kijken dan beveiligen alleen.

AG Facility Logo klein

A.G. Facility B.V. stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.