A.G. Security B.V.

Havenbeveiliging om mee in zee te gaan

Havenbeveiliging

Logistieke ladingen en goederenstromen zijn bijzonder kwetsbare doelwitten. Havenbeveiliging is dan ook niet ‘gewoon’ beveiliging. Het gaat hier om een hele andere tak van sport, waarvoor je als beveiliger speciale certificaten moet hebben.
Onze havenbeveiligers zijn allemaal getraind en in het bezit van een speciaal ISPS-certificaat. Al jaren beveiligen we volgens de normen van het ISPS de wereldhaven van Rotterdam en Dordrecht. En in een kritische omgeving zoals die van onze havens, voelen we ons als een vis in het water.

Omdat we werken in een van de grootste havens ter wereld hebben we ook te maken met complexe situaties. Hier gaat de business 24/7 door en gaan er tonnen aan vracht ons land in en uit. De Rotterdamse havens zijn daardoor een interessant doelwit voor criminele activiteiten en zelfs terreur. We maken daarom altijd een risicoanalyse. In dit plan worden alle beveiligingsmaatregelen vastgelegd, zodat we niets over het hoofd zien.

Havenbeveiliging om mee in zee te gaan

We zijn al jaren actief en bekend met een van ’s werelds belangrijkste havens. Daardoor hebben we kennis van relevante wet- en regelgevingen die gelden in de Rotterdamse haven. Met havenbeveiliging van A.G. Security ben je zeker van een toekomstige, proactieve partner. We staan voor zekerheid en werken met gecertificeerde professionals die jouw havens en terminals 24/7 bewaken.

Het tegengaan van ongecontroleerde in- en uitgaande personen en goederen is hierbij onze voornaamste verantwoordelijkheid. Naast havenbeveiliging maken we dus ook beveiligingsplannen, ook wel het Port Facility Security Plan genoemd. Daarin leggen we beveilingsmaatregelen vast en implementeren deze op locatie.

Op zoek naar doorgewinterde en gecertificeerde havenbeveiligers? A.G. Security is wat betreft havenbeveiliging jouw rots in de branding. Als je meer wilt weten over onze aanpak of onze dienstverleningen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande knop.

Meer weten over objectbeveiliging, beveiliging in de zorg of op een evenement? Bekijk dan ook onze andere dienstverleningen.

A-G-SECURITY B.V.

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging

Opzoek naar een andere beveiligingssector?

Evenementen
beveiliging

Iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften.
Wij beveiligen op maat.

Persoons
beveiliging

Persoonsbeveiliging met de hoogste discretie

en privé-chauffeursdiensten.

Object
beveiliging

Wij zijn er altijd om uw waardevolle object(en) te beveiligen.

Zorginstelling
beveiliging

De ervaring leert dat er bij beveiligen in de zorg veel meer komt kijken dan beveiligen alleen.

AG Facility Logo klein

A.G. Facility B.V. stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.