A.G. Security

Zorgbeveiliging met hart voor de Rotterdamse zorg

Zorgbeveiliging Rotterdam

Op zoek naar zorgbeveiliging in Rotterdam? A.G. Security biedt zorgbeveiliging voor jouw zorginstelling. Of je nu het zorgpersoneel van het Erasmus UMC of een afkickkliniek in Dordrecht wilt beveiligen. Wij zorgen ervoor dat de zorg onverhinderd verder kan zonder dreigingen van buitenaf. Zeker in een tijd waarin de gemoederen hoog oplopen, loopt de zorg gevaar. Daarbij zorgt de coronapandemie voor extra druk op de zorg. Onze beveiligers brengen stabiliteit en rust in de kritische zorginstellingen van Rotterdam en omstreken.

Zorgbeveiliging met hart voor de Rotterdamse zorg.

Zorgbeveiliging in Rotterdam is meer dan alleen beveiliging. In een van Europa’s belangrijkste wereldsteden krijg je te maken met complexe situaties. Zeker binnen de gerenommeerde zorginstellingen zoals het Erasmus UMC, waarin sprake is van veel zorgverleners, patiënten en gasten. In deze tijd is de beveiliging van je zorgpersoneel essentieel. Onze dienstverlening is gemaakt om veiligheidsrisico’s te minimaliseren of zelfs volledig te elimineren. We de-escaleren wanneer dit vereist is en bieden en luisterend oor. Zowel aan je zorgpersoneel als aan je gasten. Dag en nacht.

Om je zorgpersoneel op de hoogte te houden rapporteren we regelmatig over de veiligheidsrisico’s. Zo scheppen we niet alleen vertrouwen, maar zorgen we ook voor een veilige sfeer in de hectische omgevingen van de zorg. Daar houdt onze dienstverlening niet op. A.G. Security heeft niet alleen hart voor de stad Rotterdam, maar ook voor de Rotterdamse zorg. Daarom leveren we graag onze maatschappelijke bijdrage aan de stad door ook daklozenopvangen te bewaken. Ook de minderbedeelde Rotterdammers verdienen en veilig onderkomen. Daarom werken we bijvoorbeeld ook nauw samen met het Leger des Heils.

Onze beveiligers zorgen voor kalmte en veiligheid in kritische omgevingen in de Rotterdamse zorg. Ervaring heeft ons geleerd hoe we niet alleen met agressie in de zorg moeten omgaan. Ook wanneer er sprake is van acute dreiging zijn onze mensen getraind om de juiste dienst te verlenen. Op zoek naar zorgbeveiliging in Rotterdam en omstreken? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je ook meer weten over onze beveiliging in de havens, op evenementen, voor individuen of van je eigendommen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

A-G-SECURITY

Zorgbeveiliging

Zorginstellingbeveiliging

Beoordeeld met en 9/10

Wij zijn actief in de volgende sectoren

Evenementen
beveiliging

Iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften. Wij beveiligen op maat.

Haven
beveiliging

Onze beveiligers zijn in het bezit zijn van een ISPS-bewijs, het certificaat havenbeveiliger.

Object
beveiliging

Wij zijn er altijd om uw waardevolle object(en) te beveiligen.

Persoons
beveiliging

De ervaring leert dat er bij beveiligen in de zorg veel meer komt kijken dan beveiligen alleen.

AG Facility Logo klein

A-G-Facility stelt zich ten doel voor optimale ondersteuning bij alle facilitaire diensten

Stel ons je vraag

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat

Beveiliging nodig?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.